Gelias

Cine Suntem

GELIAS BROKER DE ASIGURARE este o companie de brokeraj in asigurari, autorizata conform Legii 32/2000, in baza Deciziei nr. 180/02.03.2010 emisa de catre Comisia de Supravegherea Asigurarilor. Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare la pozitia RBK-610.

GELIAS BROKER DE ASIGURARE este una dintre cele mai cunoscute si respectate companii de brokeraj specializate in asigurari agricole din Romania. Capitalul Social al societatii este de 250.000 lei, fata de minimul de 150.000 lei impus de legea asigurarilor.

bkg

Seriozitate

GELIAS BROKER DE ASIGURARE raspunde pentru recomandarile facute clientilor sai, precum si pentru calitatea si profesionalismul serviciilor prestate. Detinem, conform legii, o polita de asigurare de Raspundere Profesionala a Brokerului de Asigurare, in limita sumei de 1.250.000 Euro /eveniment si 1.850.000 Euro /an, fara fransize. Chiar daca a inceput ca o firma locala in orasul Craiova, dezvoltarea continua a business-ului la nivel regional, formarea unei retele de vanzari la nivel national, a constituit o preocupare permanenta a conducerii brokerului, astfel ca anul 2016 reprezinta momentul trecerii intr-o noua etapa de dezvoltare a societatii – formarea unei retele de vanzari.
bkg2

Expertiză

Intr-o piata de asigurari in care predomina brokerii intermediar de RCA, GELIAS BROKER DE ASIGURARE s-a orientat in mod special catre un segment de nisa – asigurarile agricole si de patrimoniu ale celor care investesc in agricultura. Experienta si profesionalismul angajatilor si al fortei de vanzari, stabilitatea portofoliului de clienti, relatia excelenta cu partenerii asiguratori ne dau incredere si optimism, sentimente care la randul nostru dorim sa le transmitem si asiguratilor nostrii.

Experiență & Calitate

Am invatat ca succesul si durabilitatea unei companii depind in totalitate de oamenii care o reprezinta. Permanent cautam solutii, construim impreuna cu asiguratorii acele produse de asigurare care va sunt necesare, astfel incat sa asiguram continuitatea relatiei cu dumneavoastră. Considerăm ca pentru a performa in domeniul ales experienta acumulata este esentiala. Daca pe langa experienta exista si incredere, entuziasm, responsabilitate, reusita este mult mai aproape. Ne dorim cu totii sa raspundem cat mai bine asteptarilor, sa ne adaptam noilor nevoi de asigurare, astfel incat prin serviciile oferite sa devenim partenerul dumneavoastră preferat din Asigurari.

98%
99%
99%

Ce Oferim

experience

Experiență

Avem experienta in analiza riscurilor si avantajul de a negocia in interesul Dvs. cu principalii asiguratori. Stim sa asiguram confidentialitatea informatiilor, astfel incat asiguratorii sa ne puna la dispozitie oferta cea mai buna.
contract

Administrare Contracte

Printr-un program de gestiune peformant, GELIAS BROKER administreaza contractele Dvs. de asigurare aflate in derulare. Veti fi informati in timp util despre scadente rate, expirari polite, acte aditionale sau orice modificari ce pot interveni in contractele Dvs.
join

Negocieri Avantajoase

Accesul la asigurari complexe este facilitat de experienta acumulata de catre firma noastra in relatia cu societatile de asigurari, precum si de canalele specifice de informare si negociere.
money

Costuri Reduse

Colaborarand cu GELIAS BROKER, timpul alocat pentru alegerea asigurarii dorite va fi cosiderabil redus. Va prezentam oferta comparativa a asiguratorilor specializati, evidentiind elementele ce fac diferenta, astfel incat varianta aleasa sa raspunda cerintelor Dvs.