Despre noi

Despre Gelias

           GELIAS Broker de asigurare.

          Suntem entitate juridica  cu sediul in Craiova, autorizata in conditiile legii, care, pentru clientii nostri, negociem si incheiem contracte de asigurare si acordam  servicii in legatura cu protectia impotriva riscurilor sau  regularizarea daunelor.

      Importanta pe care o acordam faptului cã producerea unui risc care a fost ignorat atrage dupã sine pierderi financiare, reprezinta esenta intelegerii activitatii desfasurate de profesionistii in asigurari.
      Consecintele pe care le manifesta expunerea la risc inseamna mult mai mult decat valoarea unui transfer al riscului catre o societate de asigurari.

      In aceasta idee, realizam  o analiza specializata ce poate arata dimensiunea costurilor financiare initiale ce inlocuiesc pierderile posibile in cazul producerii unui risc asigurat.

      Relatia pe care  o avem,  ca un broker de asigurari, cu  clientii  este o relatie de parteneriat,  reprezentand interesele asiguratului in fata societatilor de asigurari.

      Forma de organizare  de care dispunem  ca persoana juridica specializata in transferul riscului prin activitatea de asigurare, ne permite sa asistam clientul in relatia cu societatea de asigurari pentru cumpararea unei polite de asigurare sau pentru conceperea unui program special adaptat analizei de management al riscului.

      Pentru un program de asigurare deja existent al unui asigurator,  putem verifica sau chiar negocia conditiile contractuale si prima de asigurare pe care o plateste clientul nostru.

      Un alt serviciu important pe care il putem asigura este consultanta sau chiar asistenta in cazul dosarelor de dauna pentru clientii nostri.

        Stabilirea unei strategii pentru gasirea unei solutii optime la o situatie concreta porneste de la identificarea riscurilor, evaluarea acestora, continuand cu elaborarea unui program de acoperire a riscului iar in final gestionarea si controlul acestora pe intrega durata a protectiei.

       Va asteptam sa alegem impreuna cea mai buna asigurare!